Στον μαγικό κόσμο της Λάουρας με Αγαπημένες της Βιβλιοπροτάσεις

Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ 5 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΑ!

Laura’s books 

Η Αξιαγάπητη Λάουρα είναι κοντά μας στο makestorytelling.com για να την γνωρίσουμε καλύτερα!

Είναι μόλις 11 χρόνων και μας παρασέρνει μέσα από το κανάλι της στο YouTube στον μαγικό κόσμο των βιβλίων.

Η πιο μικρή και γλυκιά βιβλιοφάγος της βιβλιοκοινότητας του YouTube με τη συχνή ροή των δημοσιεύσεων της θα σε ξεναγήσει κατά κύριο λόγο στις όμορφες βιβλιοπροτάσεις της βουτώντας σε στην κυριολεξία στον μαγικό κόσμο των βιβλίων για τα παιδιά.

Η Λάουρα με τον δικό της μοναδικό τρόπο, παρουσιάζει την κάθε ιστορία μέσα από τα μάτια ενός παιδιού της ηλικίας της με όλη την φρεσκάδα, την ανεμελιά και την κοριτσίστικη διάθεση που έχει!

Όπως μας λέει η ίδια, στον ελεύθερο χρόνο της περπατάει σε όλη την πόλη, διαβάζει τον αγαπημένο της συγγραφέα Ντέιβιντ Ουάλιαμς και αγαπημένο της μάθημα παραμένουν οι ξένες γλώσσες!

*

5 Αγαπημένα της βιβλία θα μοιραστεί μαζί μας η μικρή Λάουρα!

Προτάσεις για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά!

1.Στον οίκο του σκουληκιού

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ!

2.Ότο το μικρό χαμίνι στο δάσος των χαμένων πραγμάτων

ΒΡΕΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ!

3.Στον καιρό των μάγων

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 30%!

4.Η ξεδοντίατρος

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ !

5.Ο Μπουτ το μικρό ρομπότ κι η μεγάλη περιπέτεια

ΒΡΕΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ SUPER ΤΙΜΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

Στόχος της Λάουρας είναι να βοηθήσει και άλλα παιδιά της ηλικίας της να αγαπήσουν το διάβασμα ή να βρουν το κατάλληλο βιβλίο για αυτά. 

Και αν αναρωτιέστε τι όνειρα μπορεί να κρύβει ένα μικρό κορίτσι της ηλικίας της με τόση δημιουργικότητα αλλά και αγάπη για τα βιβλία, το όνειρο της μικρής Λάουρας είναι να σπουδάσει στην Αμερική ακολουθώντας τα φοιτητικά και επαγγελματικά βήματα του πατέρα της έτσι ώστε κάποια στιγμή να βγάλει πολλά χρήματα για να καταφέρει να ανοίξει το δικό της βιβλιοπωλείο όπως ακριβώς το έχει φανταστεί:

“Θα είναι ένα τεράστιο βιβλιοπωλείο με ξεχωριστά δωμάτια ή ένας μεγάλος χώρος με χωρίσματα όπου το κάθε κομμάτι θα έχει ένα θέμα. Φαντασία- Περιπέτεια- Τρόμου και άλλα. Στης περιπέτειας ας πούμε, η βιβλιοθήκη θα είναι σε σχήμα καραβιού με ένα παιδί που κρατάει μονοκυάλι. Στου τρόμου θα ακούγονται τρομαχτικές κραυγές κ.α”

Στον μαγικό κόσμο των παιδιών όλα είναι εφικτά!

Και τα όνειρα βάφονται αυτόματα με τα δικά τους χρώματα! Άλλοτε μοιάζουν με εν δυνάμει χρωματιστούς πολεμιστές και άλλοτε με ένα γιγάντιο ουράνιο τόξο!

Ακριβώς έτσι όμως δεν θα έπρεπε να είναι και τα όνειρα των μεγάλων;

Εσείς τι λέτε;

Από το makestorytelling.com και την μικρή Λάουρα σας Ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Σχολική Χρονιά!

 

Βρες το κανάλι της μικρής Λάουρας – Laoura’s book στο YouTube ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

~

Ψάχνεις αφηγήσεις παραμυθιών για το παιδί σου; Τότε ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να του κρατήσω συντροφιά!

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.