ΠΡΟΦΙΛ

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Με σπουδές και επαγγελματική εμπειρία στο ενεργητικό της σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing και Εκπαιδεύτρια Υπολογιστών.

Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών, που αρχικά δημοσιοποίησε στην παγκόσμια ηλεκτρονική πλατφόρμα του wattpad.

Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με μία χιουμοριστική ρομαντική ιστορία που φέρει τον τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!» από τις εκδόσεις MaradelBooks.

Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της στην κατηγορία μυστηρίου – φαντασίας με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου» από τις εκδόσεις Πηγή, μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.

Το makestorytelling.com είναι το επίσημο site της όπου μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις συγγραφικές εξελίξεις της & να πραγματοποιήσετε τις αγορές των έντυπων & ηλεκτρονικών βιβλίων της.

Αρθρογράφος στα site: gynaikaeimai.grkritivoice.gr – Μέλος του oneirwnpenes.blogspot.gr – Δημιουργός του 1ου Ελλληνικού Φόρουμ στο Wattpad “Here, Meet The Greeks“.

Εάν η τρέλα μπορούσε να σταθεροποιηθεί σε ένα δικό της όριο, τότε αυτόματα θα έχανε τη μαγεία της.

Κάπως έτσι δεν ξεκινάνε τα ταξίδια; 

Μέσα σε δόσεις τρέλας που σκιαγραφείται η μαγεία σε κάθε διαδρομή. Σε εκείνο το σακίδιο που κουβαλάμε στην πλάτη, θα ήταν προτιμότερο αν το γεμίζαμε αναμνήσεις, όμορφες ιστορίες που κάτι έχουν να μας διδάξουν, όμορφες συγγραφικές εικόνες που θα μας δείχνουν στο τέλος το δικό μας μονοπάτι. 

Εκείνο που προτιμώ να μοιραστώ μαζί σας μέσα από τα δικά μου μάτια & που με τον τρόπο του θα έχει πάντοτε κάτι να μας πει…

Αρχικά, σε ευχαριστώ που είσαι εδώ κοντά μου & θα ήταν υπέροχο να μοιραστείς την άποψη σου μαζί μου. 

Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μου μέσα από την φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στην σελίδα επικοινωνίας. Επίσης, εάν θέλεις μπορείς να βρεις τη σελίδα μου στο facebook, να επικοινωνήσεις μαζί μου, να είσαι ενεργό μέλος στις κοινοποιήσεις, στα σχόλια και στα likes και να ταξιδέψουμε παρέα μέσα από κάθε μου ανάρτηση.

Όμορφα Δώρα, Χρήσιμα Εργαλεία Συγγραφής αλλά και GiveAways σε περιμένουν εκεί!

Θα χαρώ να συντελέσεις & εσύ με τον τρόπο σου στην βελτιστοποίηση αυτού του blog γι αυτό μην διστάζεις να μου αφήνεις τα ειλικρινή συναισθήματα σου στην Αξιολόγηση κάθε Βιβλίου!

Όποιος και να είναι ο σκοπός που με επισκέφτηκες, ελπίζω ότι μαζί θα ταξιδέψουμε σε κάποιο συγγραφικό μονοπάτι!

        Κάνε κλικ ΕΔΩ για να δεις Όλα τα Έντυπα & Ηλεκτρονικά Βιβλία μου!