GDPR

Αγαπητέ χρήστη

Σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία δεδομένων προσωπικού Χαρακτήρα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα σχετικά μέτρα ασφαλείας. Θα θέλαμε τη συγκατάθεσή σας ώστε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μαζί σας μέσω email, αλλά και για την αποστολή newsletters.

Μέλημά μας είναι να είμαστε απόλυτα διαφανείς σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε.

Σας ενημερώνουμε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας και τα λοιπά προσωπικά σας δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό και δεν παρέχονται από εμάς, με οποιονδήποτε τρόπο, σε τρίτους.

 

Συλλογή και χρήση των Προσωπικών Δεδομένων

Λαμβάνουμε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία εσείς επιλέγετε να μας παρέχετε. Σκοπός μας είναι να συλλέγουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από εσάς έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την κατάλληλη πληροφόρηση μέσω της ιστοσελίδας μας.

Οι πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε.

Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν ενδεικτικά:

το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και το email σας, προκειμένου να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενδεικτικά:
-σε περίπτωση που εγγραφείτε στη λίστα προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία/newsletters από την Εταιρεία μας.
-μετά το πέρας της εξυπηρέτησής από την Εταιρία μας, για να μας πείτε τη γνώμη σας σχετικά την ποιότητα των υπηρεσιών μας, και των προϊόντων μας.

 

Διευθύνσεις IP

Η διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αποδίδεται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η διεύθυνση IP είναι τεχνικώς απαραίτητη για την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.

 

H χρήση της διευθύνσεως ΙΡ γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3471/06 περί «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Ιδιωτ. Ζωής στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες» και  Ν. 2472/1997 περί «Προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα», όπως ισχύουν κάθε φορά.

 

Ποια είναι τα δικαιώματά σας

    • Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας: Μπορείτε να μας στείλετε e-mail συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούμε για εσάς.
    • Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών δεδομένων σας: Σε περίπτωση που αλλάξουν τα στοιχεία σας ή δεν έχουν καταχωρηθεί σωστά, μπορείτε να μας στείλετε e-mail συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.
    • Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών δεδομένων σας: Μπορείτε να μας στείλετε e-mail συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς.
 

Δεσμοί (Links) από και προς άλλες ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους (Links) για άλλους ιστοτόπους, τους οποίους δεν διαχειριζόμαστε ή ελέγχουμε, και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους. Οι σύνδεσμοι αυτοί υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας για την ενημέρωσή σας και τη διευκόλυνση της περιήγησης.

Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο των άλλων ιστοσελίδων ή για οποιαδήποτε απώλεια ή/και ζημία που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση τους. Πριν χρησιμοποιήσετε τους ιστοτόπους αυτούς, μπορείτε να αναζητήσετε τους ξεχωριστούς όρους χρήσης, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές απορρήτου της κάθε επιμέρους ιστοσελίδας.

 

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μέσω της Ιστοσελίδας μας έχετε την επιλογή αλληλεπίδρασης με μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως για παράδειγμα την επιλογή «Μου αρέσει» του Facebook, Twitter, Instagram, Google+, κ.λπ.

Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να επιτρέπουν την πρόσβαση ή/και σύνδεση στους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα. Εμείς δεν ελέγχουμε τις υπηρεσίες αυτές των κοινωνικών δικτύων ή τα προφίλ σας σε αυτά.

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας σε αυτές τις υπηρεσίες ή να θέσουμε κανόνες για τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών σε αυτές.Τα ζητήματα αυτά άπτονται του δικού σας ελέγχου καθώς και των παρόχων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν κάνετε χρήση οποιουδήποτε τέτοιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης που προτείνεται από την ιστοσελίδα μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε όλες τις πολιτικές και τις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες των αντίστοιχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να ενημερωθείτε καλύτερα αναφορικά με τις πολιτικές απορρήτου τους.