ΒΟΥΛΑ ΓΚΕΜΙΣΗ : ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ;

«Αγαπώ τα Ηλιοτρόπια γιατί ξέρουν απόλυτα ποιο είναι το σωστό μέρος για να στραφούν…»

Αναρωτήθηκες ποτέ τι θα μπορούσε να είναι αυτή η άυλη συνοχή μιας υπέρτατης δύναμης; Εκείνο το βλέμμα που απροσδιόριστα σε μαγνητίζει. Εκείνος ο αέρας που κάπως νοερά σε διαπερνά, μοιάζει πολλές φορές σαν ηλεκτρικό ρεύμα που σε χτυπάει αλύπητα. Εκείνο το άγγιγμα που μπορεί και ποτέ να μην ένιωσες, αλλά παλεύεις με τους δαίμονες σου γιατί ζει κάπου μέσα σου. Εκείνη η σκέψη που γονατίζει τα θέλω επειδή υπερτερούν τα πρέπει σου.

Σήμερα λοιπόν το κουδούνι των συναισθημάτων σου το χτυπάνε τα vibes του ερωτευμένου. Το σύνολο των ανεξήγητων δυνάμεων που σας θέλουν ο ένας δίπλα στον άλλο, ακόμα και τις ώρες που δε βρίσκεστε κάπου προγραμματισμένα εκεί στον ίδιο χώρο. Ακόμα και τότε να είσαι σίγουρος ότι η ζωή θα φροντίσει να συναντηθούν κάπως απρογραμμάτιστα μέσα στο σύμπαν τα βλέμματα σας και τότε αυτή η διάρκεια μπορεί να κρατήσει ελάχιστα αλλά θα είναι ότι πολυτιμότερο σου δόθηκε ποτέ απλόχερα.

Θα είναι εκεί για να σου υπενθυμίσει ότι μέσα στις κοινωνικές επιταγές των προγραμματισμένων υποχρεώσεων υπάρχει κάτι ανώτερο που τον χαρακτηρίζει, μια τρέλα.

Ο έρωτας είναι αυτός που θα σου δώσει πνοή έστω για λίγο.

Εκείνος ο φτερωτός που σε κάνει να παραδίνεσαι σχεδόν αμάχητος στα χέρια του γιατί είναι πιο δυνατός από κάθε ρυθμισμένο καρδιοχτύπι. Εκείνος που θα φυσήξει οξυγόνο δίνοντας νόημα για λίγο στην κουρασμένη σου ζωή. Είναι εκεί να σε συνδέσει με μια αόρατη γέφυρα ανάμεσα σε ένα μαγικό κόσμο και στον κόσμο που ζεις. Είναι εκεί να σου διδάξει πως ότι νιώθουμε δεν είναι ποτέ λάθος, ακόμα και αν οι τύψεις μπορεί να ακροβατούν ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα.

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.