Αγαπημένες Βιβλιοπροτάσεις από τη συγγραφέα Ιφιγένεια Μπακογιάννη

Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΑ!

Η Ιφιγένεια Μπακογιάννη είναι μαζί μας στο makestorytelling !

Διασχίζοντας με ένα πλατύ χαμόγελο το συγγραφικό της μονοπάτι μας οδηγεί σε έναν κόσμο γεμάτο φαντασία, μαγεία και δημιουργικότητα!

Στην εφαρμογή του wattpad θα την βρείτε με το ψευδώνυμο Baifi88.

Απογειώνει την φαντασία της αφού είναι λάτρης κυρίως των ιστοριών φαντασίας και ταξιδεύει τους αναγνώστες στο δικό της κόσμο μαγεύοντας τους!

Μύθοι πλεγμένοι τις περισσότερες φορές με έντονο ρεαλισμό και ήρωες απτοί ακόμα και αν ξεπερνούν τα όρια ενός πραγματικού κόσμου. Η Ιφιγένεια έχει τον τρόπο της να πείθει το αναγνωστικό κοινό ότι αυτό που διαβάζουν δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένας άλλος πραγματικός κόσμος, ο οποίος είναι πάντα έτοιμος να τους παρασύρει σε μία καθηλωτική εξέλιξη γεγονότων.

Μία σειρά από βιβλία που διαδέχονται το ένα το άλλο όπως επίσης και ένα πλούσιο συγγραφικό έργο από διαφορετικές κατηγορίες θα σας γοητεύσουν καθώς θα τις αγαπήσετε για τον μεστό τρόπο γραφής, την ονειρική εξέλιξη και την ευρηματικότητα.

Ιστορίες γεμάτες συναισθήματα, τα οποία προδίδουν τον εσωτερικό πλούτο της δημιουργού.

Μέσα στα κεφάλαια τους κρύβεται ο ρομαντισμός, η ευαισθησία, η δικαιοσύνη και η συνεχής προσπάθεια στο να διατηρηθεί ισορροπία στην ψυχοσύνθεση των ηρώων.

Κάπως έτσι γίνονται λοιπόν “ένα” αναγνώστες και ήρωες των βιβλίων της!

Ο αναγνώστης βιώνει έντονα συναισθήματα όπως ακριβώς τα βιώνει και η συγγραφέας που φαίνεται να ακροβατεί στο συναίσθημα και την λογική. Στο φανταστικό και την πραγματικότητα. Στον μύθο και την αλήθεια.

Συναισθήματα, τα οποία θα σου συστήσουν ιδιόρρυθμους, πολύπλευρους ήρωες. Έντονες ή ταπεινές προσωπικότητες, οι οποίες σε όλη την εξέλιξη τους θα σε φέρουν αντιμέτωπο κυρίως με την αλήθεια τους επιζητώντας κάπου στο τέλος την εξιλέωση ή την κάθαρση.

Η Ιφιγένεια φορώντας γραβάτα γένους θηλυκού κάνει στροφή φέτος από το μονοπάτι της φαντασίας και απογειώνεται με τον δικό της μαγικό τρόπο σε μία ιστορία με έντονα χιουμοριστικά στοιχεία.

Η “Γραβάτα Γένους Θηλυκού” απογειώνεται λοιπόν μαζί με την δημιουργό της μέσα από τις εκδόσεις Υδροπλάνο και καταφτάνει στις καρδιές των αναγνωστών με έναν άκρως απροσδιόριστο, αλλοπρόσαλλο αλλά εναλλακτικό τρόπο καθώς η Τζες – η κεντρική πρωταγωνίστρια του βιβλίου – προσπαθεί να επιβιώσει σε μία καθαρά ανδροκρατούμενη κοινωνία.

Σε έναν τέτοιο δρόμο επιβίωσης όμως όλα θα μπορούσαν να συμβούν ή μήπως τελικά όχι;

Οι συγγραφείς πάνω από όλα είναι αναγνώστες – χωρίς απαραίτητα να είναι κάποιος βασικός κανόνας αυτός – εδώ έχω λοιπόν τις 5 Αγαπημένες Προτάσεις Βιβλίων της Ιφιγένειας που έχει κάνει την φαντασία τον πιο δυνατό της σύμμαχο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πρώτες προτάσεις των βιβλίων είναι βιβλία που άγγιξαν την ευαισθησία της συγγραφέως και την έκαναν να κλάψει, πράγμα που όπως μας εξομολογείται η ίδια είναι σπάνιο για εκείνην!

*

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ – Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (Μαρία Τσακίρη)

ΒΡΕΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ! 

 

MAOYTXAOYZEN (Ιάκωβος Καμπανέλλης)

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

 

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ (Gaston Leroux)

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ!

 

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΜΝΗΜΗ (Πολύμνια Κοσσόρα)

ΒΡΕΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΔΩ!

 

ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ – ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ (Cassandra Clare)

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ!

 

*************************************************************

Θέλεις να ανακαλύψεις όλα τα Έντυπα Βιβλία που ταξιδεύουν μαζί μας από την εφαρμογή του wattpad?

Τότε μην διστάσεις να Πατήσεις Εδώ!

 

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.