Καλή Χρονιά με 5 αγαπημένα βιβλία Αυτοβελτίωσης από τον Johnny & Books

“Πάλι θα το κάνουμε αυτό; Κάθε χρονιά τα ίδια; Έρχεται ο καινούργιος χρόνος και έχεις κίνητρο να αλλάξεις την ζωή σου για… μια εβδομάδα!;
Είσαι καλύτερος από αυτό. Μην ψάχνεις όμως κίνητρο. Είναι σαν τα τρένα. Έρχεται και φεύγει. Χρειάζεσαι πειθαρχία που καλώς ή κακώς θα την χτίσεις με τον καιρό. Μην νομίζεις πως θα είναι εύκολο. Δεν θα είναι. Εύχομαι να κυνηγήσεις οτιδήποτε έχεις βάλει ως νέο στόχο. Και μην τον παρατήσεις από την πρώτη εβδομάδα. Δεν σε τιμάει καθόλου αυτό!
Μάθε να θέτεις στόχους, να διαχειρίζεσαι καλύτερα τον χρόνο σου και κόψε από την ζωή σου όσους δεν σε σέβονται. Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο, διότι αν τα κάνεις αυτά, κατά έναν μαγικό τρόπο τελικά αλλάζει τελείως η ζωή σου! Χαρούμενο το 2022 και με πολλές επιτυχίες!”
*********
Ποιος κρύβεται πίσω από τον δυναμισμό, την τόλμη, την υπομονή και την προσήλωση;
Ένας στόχος. Μία νέα αρχή. Μία πιο δυναμική εκδοχή του εαυτού σου ή ο Johnny_andbooks!
Ο Γιάννης Λορένζο Κύρτσης θα μπορούσε να είναι η εσωτερική φωνή που είναι ικανή να σε αφυπνίσει.
Είναι εκείνος που μέσα από την δράση του στα social θα σε προβληματίσει, θα σε βάλει στη διαδικασία της προσωπικής αναζήτησης και θα σε πιάσει νοητά από το χέρι τραβώντας σε ευχάριστα στον κόσμο της αυτοβελτίωσης.
Εστιάζοντας ο ίδιος σε έναν βαθυστόχαστο προβληματισμό για την εξέλιξη και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, ο Γιάννης μη παραβλέποντας τις τάσεις της εποχής προσαρμόζει τον τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων από την άλλη πλευρά του νομίσματος.
Σε αυτή την πλευρά δεν σου παρουσιάζεται η υπεραισιόδοξη, άπιαστη φιλοσοφία ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν βεβιασμένα, αφιλτράριστα και χωρίς κόπο.
Το αντίθετο.
Ο Γιάννης προωθεί τρόπους που θα σε κάνουν να έχεις μία πειθαρχική στάση συνεχής αναζήτησης προς τον εαυτό σου. Θα σου δείξει τον δρόμο της προσωπικής ανάπτυξης και θα σου προτείνει όλους τους τρόπους και τα μέσα που θα βοηθηθείς στο να οδηγηθείς στην κορυφή της πυραμίδας των στόχων σου.
Αν εσύ δεν πιστεύεις στον εαυτό σου τότε ίσως εκείνος το κάνει για εσένα, πριν από εσένα! 
Ο χρυσός κανόνας που τον χαρακτηρίζει είναι το πάθος προς την αλλαγή αφήνοντας την εξέλιξη να πατήσει πάνω στην προσωπική διάθεση προς οποιαδήποτε βελτίωση.
Μέσα από τα προφίλ του στα social μας μιλάει κυρίως για στόχους.
Προσωπικοί στόχοι που διαφέρουν για τον καθέναν αλλά έχουν κοινό σημείο αναφοράς την προσήλωση και την αφοσίωση σε ένα εσωτερικό “μπορώ“, το οποίο ο ίδιος είναι εκεί μέσα από την παρουσία του να στο υπενθυμίζει.
Συνδυάζοντας μία φυσική μεθοδικότητα και μία οργανωτική σκέψη μέσα από τα βίντεο του σε παροτρύνει να ανακαλύψεις κάθε πτυχή του εαυτού σου που θα σε απεγκλωβίσει από την ανυπαρξία. Η παθητική στάση ζωής σβήνει μπροστά στη μεταδοτικότητα του και σε κάθε του παρουσίαση σου δίνει τον ισχυρότερο λόγο ύπαρξης. Ότι αξίζει να παλεύεις για να αγγίξεις τα προσωπικά σου όνειρα!
*******
Η χρονιά αυτή δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην ξεκινάει πιο δυναμικά!
Είτε έχεις ξεκινήσει να θέτεις ήδη νέους στόχους είτε ανήκεις σε εκείνους που ακόμα δίνουν χρόνο στον εαυτό τους για να τους οριοθετήσουν ή να τους ανακαλύψουν, ο  Johnny_andbooks μοιράζεται μαζί μας τις 5 Αγαπημένες του Βιβλιοπροτάσεις Αυτοβελτίωσης και Προσωπικής Ανάπτυξης!
ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – Dale Garnegie
Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ – Paulo Coelho
ΦΑΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΟΥ – Brian Tracy
Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΑΛΟΠΝΟΗΣ ΣΚΕΨΗΣ – David Schwartz
ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – Phil Knight
**************************************************************

Θέλεις να ανακαλύψεις όλα τα Έντυπα Βιβλία που ταξιδεύουν μαζί μας από την εφαρμογή του wattpad?

Τότε μην διστάσεις να Πατήσεις Εδώ!

 

 

 

 

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.