Marina_The_Book_Worm: Μία BookTuber μας προτείνει τα Αγαπημένα της Βιβλία

Marina The Book Worm

“Και να θυμάσαι δεν έχει σημασία τι διαβάζεις, σημασία έχει ότι διαβάζεις!”

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΗ BOOKTUBER ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ makestorytelling.com!

???????

Με εορταστική διάθεση, χαμόγελο και άπλετα συναισθήματα που ξεχειλίζουν από φυσικότητα, η Μαρίνα διατηρώντας το προσωπικό της κανάλι στον κόσμο του BookTube έρχεται στο makestorytelling.com για να τη γνωρίσουμε καλύτερα, να μας γεμίσει θετική ενέργεια και να απολαύσουμε τις αγαπημένες της βιβλιοπροτάσεις!

Στο κανάλι της στο YouTube “Marina The Book Worm” θα ανακαλύψετε μία σειρά από βίντεο που θα σας καταπλήξουν και θα σας παρασύρουν στην παρέα της με τον πιο γλυκό τρόπο καθώς η Μαρίνα έχει τον τρόπο να κερδίζει τους θεατές μέσα από τον πηγαίο αυθορμητισμό της. Εύκολα αντιλαμβάνεται  κανείς ότι αυτή η αμεσότητα σε συνδυασμό με την ενέργεια και τα ειλικρινή συναισθήματα της θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στον δικό της μικρόκοσμο των βιβλίων και όχι μόνο.

Στο κανάλι της, η κεντρική της αναφορά έχει να κάνει οτιδήποτε αφορά τα βιβλία:

Τις εντυπώσεις της, τις κριτικές της, τη συλλογή της αλλά πέρα από τον μαγικό και χαοτικό κόσμο των βιβλίων και της φαντασίας που πρωταγωνιστεί, θα γνωρίσετε έναν άνθρωπο που δίνει απλόχερα συναισθήματα στο φακό μέσα και από μικρές καθημερινές της στιγμές. Σχεδόν αβίαστα θα μοιραστεί κομμάτια της προσωπικότητας της, στοιχεία από το χαρακτήρα της, τη ζωή της που θα σε φέρουν κοντά της ανθρώπινα. Όλα αυτά θα σε κάνουν να νιώσεις ότι η Μαρίνα είναι κάπου δίπλα σου και όσο την παρακολουθείς τόσο θα έχεις έντονα την αίσθηση ότι την γνωρίζεις καιρό!

Όλα αυτά επειδή η αυθεντικότητα κυριαρχεί στο δικό της κανάλι.

Κάπως έτσι, χωρίς να το καταλάβει η ίδια όπως συχνά εξομολογείται στα βίντεο της, το κοινό την αγκαλιάζει, ταυτίζεται μαζί της και βρίσκει συνοδοιπόρους στο όνειρο της. Το κοινό βρίσκει λόγους να την ακολουθεί. Είναι εκεί, όλο και αυξάνεται περιμένοντας το επόμενο βίντεο της.

Η συχνή αναφορά στα βίντεο της έχει πρωταγωνιστή ένα πρόσωπο και αυτό δεν είναι άλλο από τον άνθρωπο που πιστεύει περισσότερο σε εκείνην από εκείνη:

Τον άνθρωπο της ζωής της – τον Θωμά.

Μία μαγική στιγμή, μία εξομολόγηση καρδιάς, ένας έμφυτος ρομαντισμός μέσα από την καθημερινότητα και η στιγμή που η Μαρίνα αποφασίζει να κάνει το βήμα στη ζωή της να μοιραστεί δημόσια την αγάπη της για τα βιβλία, έρχεται. Είναι η στιγμή που θα δώσει νόημα στον μικρόκοσμο της και θα σβήσει κάθε μικρή της ανασφάλεια. Ήταν η στιγμή της να μοιραστεί αυτή την αγάπη με όλους εσάς, με όλους εμάς και όλους εκείνους που θα την ανακαλύπτουν κάθε φορά.

Η Μαρίνα και το κοινό της είναι εδώ και η παρέα μεγαλώνει!

????????

Η Δική της ευχή για το 2021 που θα καλωσορίσει τη νέα χρονιά :

“Εύχομαι ο καθένας να βρει την ευτυχία που του αξίζει και να ναι υγιείς να την χαρεί”
❤️

Δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε με τη σειρά μας απλόχερα να πραγματοποιεί κάθε μέρα το όνειρο της και να ξεπερνάει οποιοδήποτε εμπόδιο φαντάζει μικρό ή μεγάλο στα δικά της μάτια.

Άλλωστε έχει λόγους να μεγαλώνει μία ομάδα με συμμάχους και σίγουρα έχει τον μεγαλύτερο σύμμαχο της ζωής της κρατώντας της το χέρι να της υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ακολουθεί την καρδιά της.

????????

 

Οι 5 Αγαπημένες Βιβλιοπροτάσεις της Μαρίνας είναι εδώ για να ταράξουν τις αναγνωστικές μας επιλογές αλλά να μας δώσουν και ιδέες για Χριστουγεννιάτικα Δώρα! 

 

   ΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ – Πυθαγόρας Ελευθεριάδης

Βρες το Βιβλίο ΕΔΩ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ!

 

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ – Πατρικ Νες

Πάτα ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

 

BIRDBOX – Josh Malerman

Για το Βιβλίο με ΈΚΠΤΩΣΗ ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

 

ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΥΧΕΣ – Μαρκέλλα Ζορμπάνου

Βρες το Βιβλίο ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

 

ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ – Καίτη Οικονόμου

Για το Βιβλίο με SUPER ΤΙΜΗ ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

 

 

Για το Instagram Profile της Μαρίνας ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

Για το Κανάλι της Μαρίνας στο YouTube  ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

*************************************************************

?Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ – ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ – ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ – ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΠΑΤΑ ΕΔΩ!? 

 

Θέλεις να ανακαλύψεις όλα τα Έντυπα Βιβλία που ταξιδεύουν μαζί μας από την εφαρμογή του wattpad?

Τότε μην διστάσεις να Πατήσεις Εδώ!

 

 

 

 

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.