Η συγγραφέας Νεκταρία Μαρκάκη μας προτείνει

5 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗ!

~

Η αγαπημένη μας συγγραφέας Νεκταρία Μαρκάκη μονοπωλώντας το ενδιαφέρον του κοινού στην εφαρμογή του #wattpad – βαδίζοντας προς τον μαγικό και αθεράπευτα – κατά βάση – ρομαντικό συγγραφικό κόσμο μετράει πλέον επίσημα πέντε έντυπα βιβλία της που ταξιδεύουν μέσω εκδόσεων σε όλη την Ελλάδα.

Δηλώνει γατομάνα, λατρεύει τη θάλασσα και ο ρομαντισμός της ρέει άφθονος μέσα στις σελίδες των βιβλίων της.

Απόδειξη που μας επισημαίνει ότι πίσω από τις σελίδες των ιστοριών της κρύβεται ο μαγικός, ρομαντικός ψυχισμός της! Πλούσιος και δοτικός όπως τα συναισθήματα που αποτυπώνει με μαεστρία μέσα από τις λέξεις και τους ήρωες των βιβλίων της!

Ιστορίες αγάπης μέσα από ρεαλιστικά γεγονότα, απίστευτες περιγραφές σε μέρη που όλοι μας ονειρευόμαστε να επισκεφτούμε. Η Νεκταρία έχει τον τρόπο της σε αρκετά βιβλία της μέσα από την φαντασία της να μας ταξιδεύει γεωγραφικά σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου και να μας κάνει να αναβιώνουμε τον ρομαντισμό και την ουσιαστική έννοια του έρωτα!

Ταλέντο που κερδίζει επάξια τους λάτρεις – κυρίως – στην κατηγορία του ρομαντικού μυθιστορήματος!

Μη διστάσετε λοιπόν να αφεθείτε στον κόσμο της για να σας παρασύρει στο πιο όμορφο ταξίδι!

*

Στα έντυπα βιβλία της μετράμε μέχρι στιγμής:

“Χωρίς Χάρτη”– Άμαζον 2016 – “Για να μην ξεχνάς”– Εκδόσεις Αέναον 2017(εκτός κυκλοφορίας) – “Το κορίτσι με το ηλιοτρόπιο”– Εκδόσεις Maradel Books 2018 – “Εκεί που ανήκω”– Εκδόσεις Maradel Books 2019m – “Του έρωτα & του πολέμου” Εκδόσεις Γράφημα 2021
*
Με μεγάλη χαρά μοιράζεται μαζί μας στο makestorytelling.com τις 5 Αγαπημένες της Βιβλιοπροτάσεις:
1. Οι πύλες της φωτιάς του Στηβεν Πρεσφιλντ  (Βρες το ΕΔΩ!)
2. Οι στυλοβάτες της γης του Κεν Φολετ (Βρες το ΕΔΩ!)
3. Οχτώ της Κάθριν Νέβιλ (Βρες το ΕΔΩ!)
4. Το κορίτσι με τα πορτοκάλια του Γιοστάιν Γκάρνερ (Βρες το ΕΔΩ!)
5. Ο έβδομος πάπυρος του Γουιλμπουρ Σμιθ (Βρες το ΕΔΩ!)
Βρες περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία της Νεκταρίας αλλά και την ίδια ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!
~

 

 

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.