Βιβλιοπροτάσεις από την Μαρία Τσαβαλά

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟ #MARIATSAVALA!

Κάποια blogs τα ξεχωρίζω για έναν και μόνο λόγο!

Πίσω από εκείνα κρύβεται μεράκι, αγάπη και ποιότητα. Αυτοί οι τρεις χαρακτηρισμοί – για εμένα – αποτελούν το τρίπτυχο μιας επιτυχημένης διαδρομής!

Διακρίνοντας αυτά τα τρία στοιχεία λοιπόν έχουμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουμε στο makestorytelling.com – στις «προτάσεις βιβλιοφάγων» την ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΒΑΛΑ!

Μία δημιουργό κειμένων, ιστοριών και ανερχόμενη συγγραφέα, η οποία από την πρώτη στιγμή θα σε κάνει να την λατρέψεις και αυτό επειδή το παιχνίδι που έχει ξεκινήσει με τις λέξεις αποτυπώνει μεγάλα κομμάτια του ψυχισμού της. Μέσα στα κείμενα της λοιπόν, πραγματεύεται την αλήθεια της και αυτό δεν θα μπορούσε να μην είναι πέρα για πέρα γοητευτικό αλλά και αρκετά ενδιαφέρον!

Στο ιστολόγιο (blog) της μοιράζεται μαζί μας εμπειρίες αποτυπώνοντας με μοναδικό τρόπο τα συναισθήματα της, σκέψεις για τη ζωή αλλά και την αναγνωστική και συγγραφική της εξέλιξη.

*

«Αφοσιώσου.
Συγκεντρώσου.
Δούλεψε.
Πάλεψε.
Αγωνίσου για το όνειρό σου.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου πει, ότι δεν μπορείς. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να γελάσει με τους στόχους σου.»

*

Δυνατά μηνύματα που πηγάζουν κατευθείαν από την καρδιά της. Μπαίνοντας στο blog της θα σε καλωσορίσει με ένα πλατύ χαμόγελο αισιοδοξίας μέσα από την φωτογραφία προφίλ της. Έτσι ακριβώς όπως θα έπρεπε να καλωσορίζουμε την ίδια τη ζωή!

Η Μαρία δεν θα μπορούσε ποτέ να μην έχει αγαπημένες λίστες βιβλίων και μία περιήγηση στον δικό της κόσμο μέσα από την blogoσφαιρά της θα σε πείσει μιας και εκεί θα συναντήσεις αγαπημένες της #βιβλιοπροτάσεις!

Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην την συμπεριλάβω στην αγαπημένη μου λίστα με αξιόλογους βιβλιοφάγους  – τους οποίους ξεχωρίζω – και έχουν κάνει τις αναγνώσεις φύλλο και φτερό.

Εδώ λοιπόν σας καταθέτω το Top5 της Μαρίας μέσα από τα δικά της αναγνωστικά μάτια:

  1. Οι άθλιοι του Βίκτωρ Ουγκώ (Βρες το ΕΔΩ!)
  2. Λευκές Νύχτες του Ντοστογιέφσκι (Βρες το ΕΔΩ!)
  3. Η κυνηγός του Χίτλερ της Kate Queen (Βρες το ΕΔΩ!)
  4. Οι κόρες της λησμονιάς του Θοδωρή Παπαθεοδώρου (Βρες το ΕΔΩ!)
  5. Σκοτεινή μου Βανέσα της Kate Elizabeth (Βρες το ΕΔΩ!)

Μάθε περισσότερα για την αγαπημένη μου βιβλιοφάγο και τον δικό της κόσμο…

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!!!

 

MariaTsavalaWords

Τον Νοέμβριο του 2020 η MariaTsavala έχει συμπεριλάβει στην αγαπημένη λίστα των βιβλίων της τον “Διάβολο των Χριστουγέννων” στην κατηγορία: Ψυχολογικό θρίλερ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ  –

μπορείς να βρεις περισσότερες αγαπημένες της βιβλιοπροτάσεις!

 

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.