Βούλα Γκεμίση: Στον Ιδανικό Κόσμο Της Σοράγια – Κοινωνικό δράμα

“Αν δεν αγαπάς τα τέρατα… Τότε μη με διαβάσεις…”

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!

 

Λίγα Λόγια:

Μία τρανς γυναίκα κατηγορείται για την δολοφονία του συζύγου της. Μία νεαρή δημοσιογράφος – στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης – καλείται να πάρει την πρώτη της συνέντευξη από το φαινόμενο “Σοράγια”.

Αυτό που δεν υποψιάζεται η ανυποψίαστη δημοσιογράφος είναι ότι θα έρθει αντιμέτωπη με μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα που έχει την τάση να καθοδηγεί τις συζητήσεις εκεί που επιθυμεί η ίδια. Πολύ σύντομα η δημοσιογράφος συνειδητοποιεί ότι η όλη διαδικασία δεν θυμίζει σε τίποτα συνέντευξη παρά είναι μία βαθιά εξομολόγηση φέρνοντας τους στο φως πρωτόγνωρα συναισθήματα…

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!

*

Περίληψη: 

Είμαι ένα από εκείνα τα τέρατα που μισείς. Εκείνα που στον καθωσπρεπισμό της κοινής γνώμης κρεμάνε κουδούνια. Αυτά τα τέρατα μάτια μου δεν τα αγαπά κανείς. Δε τα φροντίζει. Δε τα λογαριάζει.
Αντί ένα καλό λόγο, παίρνουν χολή. Τους τρίβουν το κεφάλι πάνω από τα ξερατά της ηθικής. Βλέπεις αν κάποτε υπήρχε μια στάλα καλό μέσα μου φρόντισαν να μου τη ρουφήξουν.

Αν δεν αγαπάς τα τέρατα τότε μη με διαβάσεις. Θα σου πω όμως ότι αυτά τα τέρατα καλούνται να βρουν το ψέμα που εσύ υποτιμάς γιατί είσαι αφελής στο να δεις ότι αυτός ίσως να είναι ο μόνος δρόμος που θα σε οδηγήσει στην αλήθεια.

Αυτή η κοινωνία έχει δύο παράλληλους κόσμους. Ο ένας είναι αυτός που ζεις… & ο άλλος είναι ο κόσμος μου…

*Ακατάλληλο για ανήλικους

*

Παρουσίαση στο YouTube

Άκουσε αποσπάσματα από το βιβλίο:

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.