ΒΟΥΛΑ ΓΚΕΜΙΣΗ : Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΟΥΛΟΣ

Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΟΥΛΟΣ

Διάβασε το βιβλίο ΔΩΡΕΑΝ – ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

 

Περίληψη:

Λατρεύει τις γυναίκες αλλά δεν το ξέρει ακόμα. Είναι πάντοτε το αιώνιο θύμα της ομορφιάς της. Ένα όμορφο περιτύλιγμα που θα την κάνει στο τέλος να ανατρέψει τα πάντα. Μέσα της κρύβει κάποιον άλλο κόσμο. Εκείνον που θα χρειαστεί χρόνο για να ανακαλύψει. Εκείνος όμως θα έρθει σταδιακά για να τη λυτρώσει από τα δεσμά της ομορφιάς της.

Η Άρτεμης, τελείως άχρωμη πια, κάπως ανυποψίαστη θα τρέξει στην αγκαλιά της μάνας της, χωρίς να το θέλει. Μετά τη γέννηση του λυτρωτικού χαοτικού της χαρακτήρα είναι η μόνη που γίνεται στο τέλος για πάντα ο αιώνιος δούλος που την αποδεσμεύει από το ψέμα. Και τότε ακροβατεί με σύμμαχο την αλήθεια της σε έναν καινούριο κόσμο που δεν είναι σε θέση κανείς να αγκαλιάσει πια, ούτε η ίδια της η μάνα. Πόσο μάλλον εκείνη…

“Ένα βιβλίο βασισμένο στη μητρότητα & την ψυχοσύνθεση της σε όλα τα επίπεδα της. Όταν η λογική έρχεται αντιμέτωπη με την τρέλα & όταν ο χρόνος μοιάζει να απειλεί όλα τα ένστικτα της με θύμα το ίδιο το παιδί”

Κατηγορία: Κοινωνικό Δράμα

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.