ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ AFFILIATE MARKETING!

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ AFFILIATE MARKETING?

AFFILIATE MARKETING

Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι πρέπει να ασχοληθείς με το Affiliate Marketing – Μα γιατί στο προτείνω!

Το δοκίμασα και δουλεύει! 

Συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ!

~

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AFFILIATE MARKETING?

To μάρκετινγκ συνεργατών ή affiliate marketing είναι η πιο διαδεδομένη και εδραιωμένη online μέθοδος παρουσίασης βασισμένη στο κανονικό marketing.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι η κεντρική βάση της φιλοσοφίας στο affiliate marketing είναι το να δημιουργήσει μία “σχέση” ανάμεσα στον διαφημιζόμενο και τον διαφημιστή.

Στην εν λόγω περίπτωση, ο διαφημιστής είναι εκείνος που ουσιαστικά διαθέτει όλα του τα ήδη υπάρχον ή μη, κοινωνικά του δίκτυα στο να προωθήσει ή να προτείνει ή να συστήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του διαφημιζόμενου στο ήδη κοινό που έχει δημιουργήσει.

Αυτό σημαίνει ότι ο διαφημιστής δημιουργεί αποκλειστικό – μοναδικό δηλαδή – περιεχόμενο για όποιο προϊόν ή υπηρεσία του διαφημιζόμενου στα δικά του social media.

Το περιεχόμενο αυτό μπορεί να αποτελεί είτε φωτογραφικό υλικό είτε οπτικοακουστικό είτε απλά ένα άρθρο μέσω τον οποίων, προτάσσοντας το προϊόν ή την υπηρεσία o διαφημιστής ξεκινάει τη διαδικασία στο να παρακινεί το κοινό του μέσω των affiliate links

Τους παροτρύνει δηλαδή ηλεκτρονικά στο να επισκεφτούν την ηλεκτρονική σελίδα, η οποία μπορεί να παραπέμπει σε κάποιο eshop.

Σε περίπτωση που μέσω αυτού του συνδέσμου πραγματοποιηθεί κάποια ηλεκτρονική αγορά ή ενέργεια όπως μπορεί να έχει συμφωνηθεί εξαρχής, τότε ο διαφημιστής πληρώνεται με μία προκαθορισμένη προμήθεια χωρίς όμως καμία οικονομική επιβάρυνση προς τον αγοραστή ή τον ενδιαφερόμενο.

ΔΟΥΛΕΥΕΙ!

Έκανα μία σχετική έρευνα πάνω στις εταιρίες συνεργασίας και σου προτείνω να ξεκινήσεις με την παρακάτω.

Η όλη διαδικασία – ακόμα και η πλατφόρμα περιήγησης για την λειτουργία της είναι πολύ απλή και αφού πραγματοποιήσεις την Εγγραφή σου – αμέσως μετά μπορείς να παρακολουθήσεις το σχετικό βίντεο που θα σου δείξει βήμα – βήμα, καθοδηγώντας σε στο πως μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα!

Κάνε Την Εγγραφή Σου Τώρα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ!

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.