Βούλα Γκεμίση: Το Μυστικό Ενός Αγγέλου – Μυστηρίου Φαντασίας

~ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ ~

ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

Ένα βιβλίο, το οποίο διακρίθηκε σε πολλούς επίσημους και ανεπίσημους διαγωνισμούς όταν ήταν στην δωρεάν διάθεση του στην εφαρμογή του Wattpad, με την τελευταία συμμετοχή – λίγο πριν την έκδοση του – να το κατατάσσει στην 3η θέση στην κατηγορία μυθηστόρημα φαντασίας ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές στον διαγωνισμό TYS2019.

Χάρη στην αγάπη του κοινού αποφάσισα να ανοίξω έχοντας το αγκαλιά τα φτερά μου και να ταξιδέψουμε μαζί με την έκδοση του από τις εκδόσεις Πηγή.

Με τη συγκεκριμένη ιστορία είμαι συναισθηματικά δεμένη.

Υπάρχουν κομμάτια στην ιστορία που σηματοδοτούν την πλοκή μέσα από ανατροπές. Ένα βιβλίο αφιερωμένο στον πατέρα μου. Με το βασικό στοιχείο αναφοράς να ξετυλίγει το μυστικό σε ένα Μοναστήρι  στα Μετέωρα Καλαμπάκας.

Η Ουράνια δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί.

“Με λένε Ουράνια.

Το όνοµα µου προέρχεται από το απέραντο γαλάζιο του ουρανού. Αυτό το χρώµα, το οποίο είναι µόνιµα στα µάτια µου.

Εκείνος, µε έστειλε στη γη µέσω των δυο θνητών που κλήθηκαν να αυτοαποκαλεστούν γονείς µου. ∆ύο άνθρωποι καθηµερινοί. Μοχθούν για το µεροκάµατο της ηµέρας σε ένα µικρό χωριό της Πελοποννήσου. Όταν η µητέρα µου µε έκλεισε στην αγκαλιά της ποτέ δε φανταζόταν ότι εγώ ήµουν δώρο Θεόσταλτο. Έπρεπε να φέρω εις πέρας όλες τις αποστολές µου µέχρι να πεθάνω.

Από παιδί ακόµα, ξέρω ότι η ζωή µου είναι προκαθορισµένη και έχω έρθει στη γη για να εκπληρώσω την αποστολή µου. Στα τριάντα τρία µου χρόνια γνωρίζω ότι θα πεθάνω και πρέπει να προλάβω να σώσω, όσο το δυνατών, περισσότερες ψυχές. Το πολύτιµο φυλαχτό που έχω πάντα στο λαιµό µου είναι το µυστικό που κρατάω καλά φυλαγµένο χρόνια από τον δικό µου φύλακα άγγελο. Τι θα γίνει όµως όταν εκείνος που µπαίνει ξαφνικά στη ζωή µου είναι πολύ κοντά στο να το ανακαλύψει; Είµαι σε θέση να µαρτυρήσω την αλήθεια ή θα πρέπει να βρω τον τρόπο να το θάψω για πάντα µέσα µου ξανά;

Πιστεύεις στο υπερφυσικό; Και αν σου έλεγαν ότι υπάρχει µια µικρή συνωµοσία µέσα σε αυτό τον κόσµο που ζεις; Θα ήσουν ποτέ σε θέση να αγκαλιάσεις το ανεξήγητο ή θα τρόµαζες τρέχοντας µακριά του;”

 

Βρείτε το Έντυπο Βιβλίο “Το μυστικό ενός αγγέλου” Μέσα από την ιστοσελίδα μας στην κατηγορία shop – με επιλογή υπογραφής από εμένα την ίδια πατώντας ΕΔΩ ή απευθείας μέσω της εκδοτικής εταιρίας Πηγή πατώντας ΕΔΩ!

 

Παρουσίαση στο YouTube

#Βιβλίο_Φαντασίας #Μυθιστόρημα_Φαντασίας #Εκδόσεις_Πηγή #Βιβλιοφάγος

 

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.