ΒΟΥΛΑ ΓΚΕΜΙΣΗ : ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ WATTPAD Νο2

Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία αυτή ποτέ δε περίμενα να αγαπηθεί τόσο σύντομα από το κοινό του Wattpad & αυτό γιατί στη προσπάθεια μου τότε να γράψω μια εφηβική ρομαντική ιστορία.

Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία αυτή ποτέ δε περίμενα να αγαπηθεί τόσο σύντομα από το κοινό του Wattpad & αυτό γιατί στη προσπάθεια μου τότε να γράψω μια εφηβική ρομαντική ιστορία, είπα στον εαυτό μου, να το αποδώσω με ένα πολύ «ανάλαφρο» τρόπο γραφής. 

Σύντομα όμως, από τη γρήγορη ανταπόκριση και επειδή μου το ζητούσαν συχνά, αποφάσισα μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ιστορίας, να γράψω και το Νο 2.


Καταντάει λίγο γραφικό να θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που αγκαλιάζουν την όποια προσπάθεια! Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος συγγραφέας. Όπως και να έχει από τους λίγους μήνες που είμαι στην εφαρμογή, θα ήθελα να πω ένα Μεγάλο Ευχαριστώ!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ WATTPAD No2

Τι είναι ο Έρωτας τελικά; Μια τρέλα που κρατάει για πάντα ή με το πέρασμα του χρόνου εξατμίζεται μέσα από εκείνες τις στιγμές που πολλές φορές μπορεί να σε απογοητεύσουν, να σε λυγίσουν και να σε φέρουν αντιμέτωπο με την πραγματικότητα που δε μοιάζει καθόλου σε εκείνο το όνειρο που σε έκανε να πετάς στα σύννεφα εξαρχής;

Η Ξένια και ο Αλέξης δίνουν το πρώτο τους φιλί στη πλατεία Κονκόρντ κάπου στο Παρίσι. Με γνώμονα την τρέλα και τον εφηβικό τους έρωτα κρατάνε την πυξίδα της καρδιάς τους προκειμένου να προσγειωθούν στα νέα δεδομένα της καινούριας φοιτητικής τους ζωής. Η συγκατοίκηση όμως τους φέρνει σε αμήχανες στιγμές με τη καθημερινή τους ρουτίνα να σφηνώνει μέσα στα έντονα συναισθήματα τους.

Και όταν ξαφνικά εκείνος ο «Τζέινσον» έρχεται τόσο απρόσμενα στη ζωή της Ξένιας πως θα μπορέσει να ισορροπήσει τη φιγούρα του κάπου μέσα της; Θα καταφέρει να διατηρήσει τον έρωτα της με τον Αλέξη ή αυτός ο άγνωστος δρόμος της συγκατοίκησης που είναι γεμάτος με πρωτόγνωρα συναισθήματα θα τους οδηγήσει τελικά στο τέλος αυτής της σχέσης;

Όλα έρχονται στο “ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ WATTPAD #2” !

ΔΙΑΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ WATTPAD ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.