ΒΟΥΛΑ ΓΚΕΜΙΣΗ : ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ WATTPAD No1

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του βιβλίου στην εφαρμογή στο wattpad νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας ότι αυτή η ιστορία ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι για εμένα.

Πλέον την ιστορία μπορείτε να την Κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ σε μορφή ebook ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

 

Γεια & Χαρά Σε Όλους!

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του βιβλίου στην εφαρμογή στο wattpad νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας ότι αυτή η ιστορία ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι για εμένα. Τα τόσο όμορφα μηνύματα που έλαβα με έκαναν να μπω στη διαδικασία να ξεκινήσω να γράφω ήδη το «Πίσω από το Wattpad No2» με ένα κοινό να θέλει να ακολουθήσει την ιστορία πιστά!

Το καινούριο βιβλίο Νο2 θα ξεκινήσει με το πρώτο Κεφάλαιο να ανεβαίνει στην εφαρμογή στις 14 Φεβρουαρίου!

Αν ωστόσο δεν έχεις διαβάσει αυτή τη Ρομαντική Εφηβική Ιστορία μπορείς να μπεις στην εφαρμογή εδώ και να ταξιδέψεις μαζί μας σε ένα βιβλίο γεμάτο έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα που βασίζονται στην εφηβική τρέλα!

Η περίληψη του πρώτου βιβλίου είναι εδώ:

… Η πιο Ρομαντική Εφηβική Ιστορία που αγγίζει το Φοιτητικό Όνειρο θα σε πάρει μαζί της στο πιο Όμορφο Ταξίδι! Δέσε τη ζώνη σου & απογειώσου… 

«Μία ρομαντική εφηβική ιστορία που ξεκινάει με το φοιτητικό όνειρο…»

  Η Ξένια φέτος τελειώνει το λύκειο. 

Η σχολική της χρονιά όμως ξεκίνησε με πολύ πίεση από τους δυο της γονείς που προσπαθούν να της κάνουν πλύση εγκεφάλου προκειμένου να αποδεχτεί τα δικά τους επαγγελματικά όνειρα που έχουν οι ίδιοι για εκείνη και να ακολουθήσει μια λαμπρή διαδρομή σπουδών στη Γαλλία σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια στο Παρίσι. 

Η εφηβική της επανάσταση συχνά την κάνει να έρχονται σε συγκρούσεις μιας και καταβάθος η ίδια ξέρει ότι σαν κακομαθημένη νιώθει ανίκανη να αντεπεξέλθει μόνη της σε ένα ξένο μέρος, και η σκέψη και μόνο να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή εκεί την πανικοβάλει, κάτι που δε παραδέχεται ποτέ στους γονείς της.

Ένα από εκείνα τα βράδια όμως που κλείνεται στο δωμάτιο της για ακόμα μια φορά μετά από τον έντονο καυγά τους ανακαλύπτει την εφαρμογή του wattpad και με αφορμή εκείνο το ηλεκτρονικό ρομαντικό βιβλίο που ήταν γραμμένο στα αγγλικά και της είχε προκαλέσει τρομερό ενδιαφέρον ξεκίνησε να αναζητάει περισσότερο τον άγνωστο νέο «συγγραφέα» που της άγγιζε τα συναισθήματα σε κάθε του κεφάλαιο και τότε μια μεγάλη έκπληξη που θα την κάνει να ανατρέψει κάθε της σκέψη γίνεται η αφορμή για να δει το ταξίδι της στη Γαλλία με άλλο μάτι…

Λίγα λόγια από εμένα:

«Αν είσαι έφηβη, τότε μείνε μαζί μας… Αν είσαι φοιτήτρια, τότε μείνε μαζί μας… Αν είσαι γυναίκα & κάπου μέσα σου υπάρχει ακόμα εκείνο το κοριτσάκι που θέλει να τα ζήσει όλα από την αρχή, μείνε μαζί μας…»

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.