ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΩΝ

 

 

 

Η συγγραφέας Βούλα Γκεμίση κρατάει στα χέρια της τον Διάβολο των Χριστουγέννων και μας εύχεται… Καλά Χριστούγεννα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

Ευχαριστώ πολύ τους Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών & τον Ιωάννη Καλπιδάκη για αυτή την υπέροχη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε την περίοδο των Χριστουγέννων 202ο!

 

“Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στα αδέρφια μου και αυτό δείχνει ότι, παρά την ιδιαίτερη πλοκή του, εγώ προσπαθώ να διατηρήσω την αγνότητα, αφήνοντάς τη να λυτρωθεί κάπου στο τέλος. Ταυτίζομαι με τον κεντρικό μου ήρωα, ως προς το ότι και εκείνος, ο φερόμενος «διάβολος των Χριστουγέννων», αν αποκρυπτογραφήσουμε την πλοκή, είναι ένα άτομο το οποίο έκανε πολύ προσωπικό εσωτερικό αγώνα για να φέρει και να διατηρήσει στο φως τα καλά του στοιχεία, θάβοντας μέσα του τα «σκοτάδια»  του.”

 

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.