“ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο fancyowl.gr” ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΡΩΤΑΕΙ! Λίγο Σεξ Ακόμη Παρακαλώ

Διαβάστε τη Συνέντευξη:
https://fancyowl.gr/ligo-sex-akomi-voula-gkemisi/…

Θέλω να Ευχαριστήσω Όλους όσους μπήκατε στη διαδικασία των ερωτήσεων & την fancyowl.gr για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της δουλειάς της!

– Ρωτάει η @ms_victoriousss

Πώς εμπνευστήκατε τον τίτλο του βιβλίου;

Ομολογώ ότι αυτή την ερώτηση την περίμενα, μιας και την έχω δεχτεί πάρα πολλές φορές. Ο τίτλος συνδέεται άμεσα με την πλοκή του βιβλίου και αν και γνωρίζω ότι για πολλούς σαν έκφραση μπορεί να φαντάζει “ταμπού”, θα ήθελα να πω ότι πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως μπορεί να φαίνονται. Αυτό ουσιαστικά παρουσιάζει και ο τίτλος. Ότι δεν θα έπρεπε να προσεγγίζουμε τις καταστάσεις γύρω μας τόσο επιδερμικά και με προκαταλήψεις. Τον εμπνεύστηκα από την ίδια την ηρωίδα που ενώ έχει ανασφάλειες ακόμα και στο συγκεκριμένο θέμα, τις ξορκίζει με όμορφο χιουμοριστικό τρόπο σε όλη την πλοκή χωρίς να προσβάλει, να γίνεται πρόστυχη ή προκλητική.

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.