Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Κατηγορία: Ψυχολογικό Θρίλερ

Περίληψη:

Εκείνη η νύχτα είναι καταλυτική για τη νεαρή Αμαλία.

Στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της σχολής της, όλα μοιάζουν ιδανικά, όταν την ώρα που πάνω από τους ξέφρενους ήχους ακούγονται μόνο οι φωνές των συμφοιτητών της να μετράνε αντίστροφα αποχαιρετώντας τον παλιό χρόνο πανηγυρικά.

Μια σκιά καραδοκεί στην ταράτσα του αμφιθεάτρου και την ώρα που τα δευτερόλεπτα κλείνουν την αλλαγή του χρόνου, ξεκινάει να διαπερνά το πλήθος σχεδόν αστραπιαία. Κολλάει πάνω στη σάρκα της κόβοντας της την ανάσα. Η σκιά γίνεται «ένα» μαζί της και αμέσως πέφτει λιπόθυμη μπροστά στην κοινή θέα των συμφοιτητών της.

Η σιωπή αγκαλιάζει το χώρο.

Τα παιδιά σχηματίζουν έντρομα ένα τεράστιο κύκλο γύρω της. Κάποια από αυτά προσπαθούν να τη συνεφέρουν.

Όταν καταφέρνει να ανοίξει τα μάτια της, τίποτα όμως δε θα είναι πια το ίδιο.

*Και αν υπάρχει Διάβολος… Ίσως η μόνη του μάχη να είναι αυτή έναντι στο Θεό.

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.