Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ & Η ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ – της Βούλας Παπαγιάννη

➤ Για την Playlist με τα Παραμύθια & τα Παιχνίδια πάτα ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=6gf-L…

➤ Σου προτείνω μία Σειρά Παραμυθιών με θέμα τα ζωάκια – ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

Στην αναζήτηση μου για το επόμενο παραμυθάκι που θα αφηγηθώ στο κανάλι μου στο YouTube, “σκόνταψα” πάνω σε ένα δωρεάν παραμύθι που αρχικά μου τράβηξε την προσοχή από τον τίτλο του.

Η Μπουμπού και η Μπαμπαλού” λοιπόν όπως είναι και ο κεντρικός τίτλος του παραμυθιού, θα μας βάλει με πολύ όμορφο τρόπο μέσα στον κόσμο της διαφορετικότητας! Το κεντρικό μήνυμα της ιστορίας αλλά και ο τρόπος που εξελίσσονται οι χαρακτήρες αυτού του παραμυθιού είναι συγκινητικός!

Η συγγραφέας, Βούλα Παπαγιάννη μας παρουσιάζει τη δύναμη της διαφορετικότητας αλλά και την αξία της πραγματικής αποδοχής και φιλίας!

Εικονογράφηση: Lise – Lotte – Inversen Εθνικό & Εκπαιδευτικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Για να ακούσεις την αφήγηση του παραμυθιού μπορείς να πατήσεις στο παρακάτω βίντεο και αν σου άρεσε το παραμυθάκι αυτό, μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή στο Κανάλι μου για να ενημερώνεσαι κάθε φορά που ανεβάζω Νέο Βίντεο :

Βρείτε το αγαπημένο μας παραμύθι από την πηγή όπου το αναζήτησα:

Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ Η ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ (παραμύθι) – Βούλα Παπαγιάννη

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.