Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΙΟΣ – ΜΥΡΤΩ ΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΝΙΛΣΕΝ

Σας προτείνω:

Το συγκεκριμένο βιβλίο το έχω από το 2004 στη συλλογή μου.

Το έχω διαβάσει ήδη δύο φορές.

Με εξαιρετική γραφή και κατηγοριοποίηση των ενοτήτων, η συγγραφέας & ψυχολόγος Μυρτώ Γεωργίου – Νίλσεν ξεδιπλώνει ευλαβικά όλο το ταλέντο της σε τρεις ενότητες που αφορούν το παιδί και το γονιό.

Παρουσιάζει τα «σχήματα και το λόγο» με βασικά αναπάντητα ερωτήματα στην ψυχολογία του παιδιού από τις πρώτες μέρες της ζωής του.

Εστιάζοντας στις «σχέσεις και τα συναισθήματα» που νιώθει ένα παιδί από τη σχέση που έχει με τη ζήλια, τις κρίσεις προσωπικότητας και τα αιώνια αναπάντητα ερωτήματα όπως το θάνατο,το Θεό και το σεξ και όλα αυτά τα «γιατί» που δεν μπορούμε να απαντήσουμε.

Βασισμένο κυρίως στην έννοια της αγάπης και της κατανόησης στη συναισθηματική λογική ενός παιδιού μας δείχνει τον τρόπο να κατανοήσουμε σημαντικές έννοιες όπως το γάμο & το διαζύγιο, την αντιμετώπιση τους προς το παιδί & ταυτόχρονα γίνονται επισημάνσεις σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παιδιών όπως την υιοθεσία.

Σε αυτές τις σελίδες του βιβλίου νιώθεις ότι κρατάς στα χέρια σου ένα εγχειρίδιο καθημερινότητας μέσα από αναπάντητα ερωτήματα που κατακλύζουν την ψυχοσύνθεση του γονιού προς το παιδί και το αντίθετο.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ!!!

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.