ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ makestorytelling.com?

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ makestorytelling.com?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι, οι οποίοι με οδήγησαν στο να δημιουργήσω το συγκεκριμένο blog/site.

Κάτι που ουσιαστικά δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι στην προσπάθεια μου το 2018 να δημοσιοποιήσω κάποιο από τα γραπτά μου, μπήκα στη δημιουργία ενός blog με κεντρική σκέψη στο να ανεβάζω εκεί τις ιστορίες μου. Όπως και αρχικά έγινε. Στην πορεία όμως η δημιουργία του blog μου λειτούργησε κάπως βοηθητικά μιας και εντόπισα την Παγκόσμια Δωρεάν Πλατφόρμα του Wattpad.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να ανακαλύψεις όλους τους λόγους που με το να κάνεις Εγγραφή είτε στο Newsletter είτε στο Youtube γίνεσαι αυτόματα προνομιούχος σε κάποιες σημαντικές παροχές:

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.