5 ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ + ΠΑΙΧΝΙΔΙ Voula Gkemisi

Γεια χαρά παιδιά!

Σε αυτό το επεισόδιο στο κανάλι μου στο YouTube αφηγούμαι στα παιδιά σας 5 αγαπημένους μύθους του Αισώπου + Παίζω μαζί τους το αγαπημένο μου παιχνίδι!

Πατήστε πάνω στο βίντεο και αφήστε τα παιδιά σας να απολαύσουν 5 αγαπημένα παραμυθάκια από τον κορυφαίο του είδους! Στο τέλος αυτού του βίντεο θα παίξω μαζί τους για να με βοηθήσουν να βρούμε τις σωστές απαντήσεις!!!

Θέλεις να αποκτήσεις το Συλλογικό Έργο με μία διαχρονική συλλογή που περιλαμβάνει 30 Μύθους του Αισώπου; Θα το βρεις στην καλύτερη τιμή της αγοράς! ΠΑΤΑ ΕΔΩ !

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή στο Κανάλι μου για να ενημερώνεσαι κάθε φορά που ανεβάζω καινούριο επεισόδιο!

Αφηγήσεις παραμυθιών αλλά και αφηγήσεις αποσπασμάτων, βιβλιοσχολιασμοί, βιβλιοπροτάσεις αλλά και χρήσιμα εργαλεία συγγραφής σε περιμένουν εκεί!

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.