Το ημερολόγιο μιας Ελληνίδας

Μία τρελοπαρέα που θα σε φέρει αντιμέτωπο με το πιο όμορφο ταξίδι της καρδιάς τους!

Μία τρελοπαρέα που θα σε φέρει αντιμέτωπο με το πιο όμορφο ταξίδι της καρδιάς τους!

Γνωρίστε την Αφροδίτη – τον Λεό – την Αθηνά & τον Άρη!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά τη λήξη της τρίτης λυκείου, η Αφροδίτη αποφασίζει να το σκάσει με την παρέα της κάνοντας το γύρω του κόσμου μέσα στο καλοκαίρι. Μοναδικός σκοπός τους είναι να μεταδώσουν την ελληνική κουλτούρα σε όλους τους λαούς με ένα δικό τους μοναδικό τρόπο.

Με μια κάμερα στο χέρι και άπειρη εφηβική τρέλα, τα παιδιά ξεκινάνε ένα ταξίδι που θα γεμίσει τα σωθικά τους από πρωτόγνωρες εμπειρίες. Εκεί, έρχονται σε επαφή με νοοτροπίες λαών που τους εκπλήσσουν.

Το ημερολόγιο της Αφροδίτης, που διατηρεί μαζί της σα φυλαχτό είναι το βιβλίο που θα γεμίσει τις σελίδες του με όμορφες αναμνήσεις από όλο τον κόσμο και το σουβενίρ της καρδιάς της για το υπόλοιπο της ζωής της.

*** Το βιβλίο αυτό, θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους έφηβους που νιώθουν μόνοι. Μέσα στη μοναξιά και στην αναζήτηση της διαχείρισης των δύσκολων συναισθημάτων τους πολλές φορές η επιλογή ακόμα και στα πιο απλά πράγματα μπορεί να μοιάζει αβάσταχτη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ WATTPAD ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.