Ταλαντούχος συγγραφέας

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας ταλαντούχος συγγραφέας του Wattpad;

Πριν αρκετό καιρό,

στο βοηθητικό βιβλίο που διατηρώ στην εφαρμογή του wattpad στο προφίλ μου, το οποίο συνδέεται άμεσα με το Forum στην ελληνική κοινότητα μας εκεί (Ηere, Meet The Greek), τα μέλη της εφαρμογής μας έδωσαν τις πολύτιμες απαντήσεις τους στο ερώτημα:

«Ποια Χαρακατηριστικά Πιστεύω ότι έχει ένας Ταλαντούχος Συγγραφέας του Wattpad;»

Τα Μέλη του Wattpad μας έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις!

Εσείς, συμφωνείτε;

1.Καλη ορθογραφία κ συνταξη
2.Επικληση στο συναισθημα. Να με αφήνει με αγωνία.
3.Να μην προβάλει στερεότυπα
4.Να μην εχει σκηνες ωμου σεξ αλλα περισσότερο να με αφηνει να σκεφτω εγω εικονες για το πως γινεται η πράξη ,δίνοντας μου πιο αθώα στοιχεία οπως η αισθηση που προκαλεί η πράξη αυτή

 katrouchrist Οκτ 31, 2019
Να εξωτερικεύει τον εσωτερικό του κόσμο με ανθρώπινο τρόπο,περιγραφες συναισθημάτων κλπ. ώστε να ταυτίζεται ο αναγνώστης..δεν υπαρχει τίποτα καλύτερο από την ανατριχίλα την ώρα που διαβάζεις ότι βρίσκεσαι εκεί κι εσυ ο ίδιος κι ότι βιώνεις όλα αυτά που περιγράφει..επίσης πιστεύω πως η συγγραφή δεν ταιριάζει σε όλους..Πάντοτε ένιωθα πως όσοι γράφουν κρύβουν μέσα τους μια ευαίσθητη πλευρά του εαυτού τους που συχνά δεν την βρίσκεις στον καθημερινό άνθρωπο..!Από το να αναλώνεσαι καθημερινά στο σοσιαλ μίντια, υπάρχουν  τελικά και πλατφόρμες που σε βάζουν σε έναν άλλο κόσμο και σε βοηθούν να ξεφύγεις από το άγχος και όλη αυτή την χαοτική κατάσταση ! 

 LouLou032 Οκτ 16, 2019
Να γράφει σωστά και να προσπαθεί με χρήση εικόνων μέσω του γραπτού λόγου να μεταφέρει τον αναγνώστη στο χωροχρόνο της ιστορίας του. Αυτό όμως γίνεται με ενα καλό λεξιλόγιο που κάνει την ιστορία ποιοτική! 

Baifi88 Οκτ 16, 2019
Αρχικα να ξερει να χειριζεται την ελληνική γλώσσα και επειτα να μπορεί μεσα από τα γταπτά του να προκαλεί συναισθηματα! Αν προκειται για ιστορικό μυθιστορημα, καποια αρρωστια ή πληροφορια που χρειάζεται μελέτη, τοτε πριν την γραψει να εχει μελετησει καλά το θέμα! Και οσο μπορεί να κανει την διαφορά στην θεματολογία! Να ειναι πρωτοτυπος! 

 batzabbai97 Οκτ 16, 2019
Να έχει μεστό λόγο, να μην προβάλλει στερεότυπα και ρατσισμό , να καινοτομεί με τον τρόπο που θα προσεγγίζει ένα θέμα, να είναι γλαφυρός/η ώστε να νιώθω αυτό που διαβάζω 

 _Zeri98_Οκτ 16, 2019
Εγώ πιστεύω επειδή ζει στον κόσμο του, με την καλή έννοια και αυτό τον κόσμο τον παρουσιάζει στο κοινό που τον διαβάζει. Σίγουρα το ταλέντο του κι ότι είναι ο εαυτός του, δεν παρασύρεται από μια πιθανή επιτυχία και καβαλάει το καλάμι. Εμένα αυτό που μου αρέσει σε έναν συγγραφέα είναι ότι μπορεί και καταφέρνει να με παρασύρει στον κόσμο του και να με κάνει να αισθανθώ αμέτρητα συναισθήματα και να είναι σαν να ζω μέσα στο βιβλίο και όταν φτάνω στο τέλος να μην καταλάβω πότε πέρασαν οι ώρες. 

 -lovieta Οκτ 16, 2019
Σίγουρα η ικανότητα της γλαφυρής περιγραφής καταστάσεων, μέσα από τις αφηγήσεις και τις περιγραφές του να δίνει την δυνατότητα στον αναγνώστη να "ζήσει" μέσα στο βιβλιο του. Να δημιουργεί στον αναγνώστη τα αντίστοιχα συναισθήματα με τον πρωταγωνιστή, να μπορεί να τον κάνει να νιώσει ταύτιση. Επιπλέον, να είναι σε θέση να δεχτεί θετικά και αρνητικά σχόλια, χωρίς διαμαρτυρίες και τσακωμούς. Και τέλος, υπομονή και αφοσίωση. 

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.