Συγγραφικός απολογισμός 2019

Ο Συγγραφικός απολογισμός του 2019 κλείνει με ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Η χρονιά που πέρασε μου έφερε ένα πολύτιμο δώρο.

Ο Συγγραφικός απολογισμός του 2019 κλείνει με ένα πολύ όμορφο συναίσθημα.

Η χρονιά που πέρασε μου έφερε ένα πολύτιμο δώρο. Το χρόνο να μοιραστώ μαζί σας μία σειρά από ιστορίες μέσα από ολοκληρωμένα βιβλία – διηγήματα & κείμενα σε μορφή ποιημάτων.

Ένας χρόνος ακριβώς έκλεισε από τότε που ξεκίνησα την ενασχόληση μου ερασιτεχνικά με τη γραφή και την τόλμη μου τελικά να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας. Είτε αυτό έγινε μέσα από τη δημιουργία του blog μου είτε με το προφίλ μου στο wattpad.

Αυτό που ίσως να μη γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι ότι εγώ πάντα έγραφα. Για την ακρίβεια έγραφα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Σταμάτησα όμως να γράφω για αρκετά χρόνια και όταν ξεκίνησα πριν ένα χρόνο ήταν μία όμορφη διαδρομή για εμένα στο να διοχετεύσω όλη μου την παραγωγική σκέψη σε κάτι που αγαπούσα, αγαπώ και θα αγαπώ.

Ο συγγραφικός απολογισμός μου λοιπόν το 2019 κλείνει με τη σειρά βιβλίων μου που θα διαβάσετε παρακάτω & το 2020 έρχεται με πολύ έμπνευση για νέες ιστορίες!

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.