Τζόαν Ζαχαριάδου: Αντέχεις Να Μάθεις Την Αλήθεια;

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ της ΤΖΟΑΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!

 

  1. Ποιο θεωρείς ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνει ένας συγγραφέας;

Δεν νομίζω πως είμαι η αρμόδια να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση, μιας και ακόμα δεν είμαι άξια για αυτόν τον τίτλο και δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να σηκώσω τέτοιο βάρος. Επέτρεψέ μου όμως να απαντήσω σαν μια απλή αναγνώστρια. Θεωρώ πως ένας συγγραφέας πρέπει να ελέγχει τη δύναμη που του δίνει ο γραπτός λόγος μιας και εκφράζεται δημόσια. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός με τα μηνύματα που περνάει μέσω των ιστοριών του και να δίνει στον αναγνώστη, τροφή για σκέψη.

 

  1. Πως εμπνεύστηκες την συγκεκριμένη ιστορία;

Στη συγκεκριμένη ιστορία βασίστηκα καθαρά στη φαντασία μου. Έγραψα κάτι που θα μου άρεσε να διαβάσω. Έτσι δημιούργησα έναν κορμό και η συνέχεια ήρθε από μόνη της.

 

  1. Αν μπορούσες να συμβουλέψεις την κεντρική ηρωίδα του βιβλίου σου, την Μελανία, τι θα της έλεγες;

Συγνώμη, όμως δεν είμαι καλή στις συμβουλές. Οπότε το μόνο που θα της έλεγα είναι ένα ¨μπράβο¨ που άντεξε να μάθει την αλήθεια.

 

  1. Από που εμπνεύστηκες το όνομα Μελανία;

Χτύπησες φλέβα με αυτήν την ερώτηση Βούλα μου! Αυτό είναι το όνομα που ήθελε να μου δώσει η μητέρα μου, το οποίο άνηκε στην προγιαγιά μου με την οποία και μεγάλωσε, μιας και η γιαγιά μου πέθανε αρκετά νέα. Δυστυχώς όμως δεν το κατάφερε, όπως δεν κατάφερα κι εγώ να το κρατήσω ως ψευδώνυμο, όπως αρχικά επιχείρησα με το πρώτο μου βιβλίο και μου το αρνήθηκαν.

 

  1. Ποιες είναι οι συγγραφικές σου προσδοκίες

Όπως όλοι, έτσι κι εγώ, έχω πολλές προσδοκίες στη ζωή μου γενικά και κυνηγάω τα όνειρά μου με αργά και σταθερά βήματα. Στον συγκεκριμένο χώρο όμως μιας και με ρωτάς, εκτός από το να παραμείνω ενεργή στον γραπτό λόγο, θέλω να επεκτείνω τους ορίζοντές μου και στον προφορικό λόγο, κάνοντας ηχογραφήσεις ηχητικών βιβλίων.

ΔΕΣ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;” 

 

EXTRA BONUS: 

**Δες την Βιβλιοπαρουσίαση / Άποψη μου για το “Αντέχεις να μάθεις την αλήθεια;” – ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

 

➡️Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο μοιράσου μαζί μας τις σκέψεις σου σε σχόλια ή αντιδράσεις! ?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.