Με την έναρξη της Νέας Χρονιάς «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ» θα κατέβει από την εφαρμογή του Wattpad, όπου αυτή τη στιγμή μπορείτε να το διαβάσετε στην πρώτη του γραφή.

Ένα από τα αγαπημένα μου μυθιστορήματα στην Κατηγορία του Μεταφυσικού, θα επιμεληθεί πολύ προσεκτικά και θα δοθεί προς έκδοση.

Εάν είσαι από τα άτομα που θα ήθελες να ξεκινήσεις ή να ολοκληρώσεις αυτή την ιστορία, σε περιμένω στο προφίλ μου πατώντας ΕΔΩ!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Με λένε Ουράνια.

Το όνομα μου προέρχεται από το απέραντο γαλάζιο του ουρανού. Αυτό το χρώμα, το οποίο είναι μόνιμα στα μάτια μου.

Εκείνος, με έστειλε στη γη μέσω των δυο θνητών που κλήθηκαν να αυτοαποκαλεστούν γονείς μου. Δύο άνθρωποι καθημερινοί. Μοχθούν για το μεροκάματο της ημέρας σε ένα μικρό χωριό της Πελοποννήσου. Όταν η μητέρα μου με έκλεισε στην αγκαλιά της ποτέ δε φανταζόταν ότι εγώ ήμουν δώρο Θεόσταλτο. Έπρεπε να φέρω εις πέρας όλες τις αποστολές μου μέχρι να πεθάνω.

Από παιδί ακόμα, ξέρω ότι η ζωή μου είναι προκαθορισμένη και έχω έρθει στη γη για να εκπληρώσω την αποστολή μου. Στα τριάντα τρία μου χρόνια γνωρίζω ότι θα πεθάνω και πρέπει να προλάβω να σώσω, όσο το δυνατών, περισσότερες ψυχές. Το πολύτιμο φυλαχτό που έχω πάντα στο λαιμό μου είναι το μυστικό που κρατάω καλά φυλαγμένο χρόνια. Τι θα γίνει όμως όταν εκείνος που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή μου είναι πολύ κοντά στο να το ανακαλύψει; Είμαι σε θέση να μαρτυρήσω την αλήθεια ή θα πρέπει να βρω τον τρόπο να το θάψω για πάντα μέσα μου ξανά;

Πιστεύεις στο υπερφυσικό; Και αν σου έλεγαν ότι υπάρχει μια μικρή συνωμοσία μέσα σε αυτό τον κόσμο που ζεις; Θα ήσουν ποτέ σε θέση να αγκαλιάσεις αυτό το μυστικό ή θα τρόμαζες τρέχοντας μακριά του;

«Εκείνες οι φιγούρες που περπατάνε δίπλα μας με τα αγγελικά πρόσωπα είναι όλα τα μυστικά του κόσμου και ήρθε η ώρα μέσα από αυτή την ιστορία να πάρουν σάρκα και οστά»

WWW.WATTPAD.COM