ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ #WATTPAD

ΠΩΣ ΤΟ #WATTPAD ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ένα ακόμα βίντεο σε περιμένει στο κανάλι μου στο YouTube και ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο. Μετά την έρευνα που έκανα σχετικά με κάποιες πληροφορίες που είχα συλλέξει για τα την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων γενικά αλλά και πιο συγκεκριμένα, την κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων στην εφαρμογή του #wattpad – σκέφτηκα να κάνω αυτό το βίντεο έτσι ώστε να υπάρχει μία (γενική) αναφορά στο πως λειτουργεί το wattpad σε σχέση με τα πνευματικά δικαιώματα.

Σε αυτό το βίντεο επίσης θα μπορέσετε να ανακαλύψετε την γενική έννοια των πνευματικών δικαιωμάτων κατοχύρωσης έργου αλλά επίσης και χρήσιμες σύντομες συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να κάνεις την πρώτη σου διαδικασία πνευματικών δικαιωμάτων πριν μπεις στη διαδικασία να επισκεφτείς κάποιων συμβολαιογράφο.

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ & ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ!

 

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.