Ευάγγελος Γ. Ηλιόπουλος – ο ποιητής & κριτικός λογοτεχνίας παρουσιάζει την άποψη του για το Μυστικό ενός Αγγέλου!

Ευάγγελος Γ. Ηλιόπουλος : ΠΟΙΗΤΗΣ – ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ 

Πως προσεγγίζει ένας κριτικός λογοτεχνίας τα βιβλία; 

Αυτή η κριτική ήταν διαφορετική για εμένα.

Μία ευχάριστη έκπληξη, ένα κείμενο πλούσιο σε λέξεις και συναισθήματα!

Με γέμισε συναισθήματα σαν εκείνα που προσπαθώ να περάσω και εγώ μέσα από τα βιβλία μου!

Ήταν ποικίλα, ανάμεικτα – πέρα για πέρα αληθινά!

Το Μυστικό ενός Αγγέλου”  το μυθιστόρημα φαντασίας – μυστηρίου, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή, φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα athon.gr μέσα από την κριτική του κ. Ευάγγελου Γ. Ηλιόπουλου.

Ποιητής και κριτικός λογοτεχνίας. 

Διαβάζοντας την κριτική του για το βιβλίο μου ανακάλυψα ότι υπάρχουν κριτικές, οι οποίες είναι ικανές πάντα να σε πάνε ένα βήμα παρακάτω γιατί προσδιορίζουν το κύρος και τον σεβασμό προς την αναγνωστική διαδικασία.

Οι ιστορίες μιλούν αλλά δεν θα είχαν ποτέ την ίδια αξία αν δεν υπήρχαν εκείνοι που τους χαρίζουν απλόχερα την αγκαλιά, την στήριξη και την μεγαλοψυχία τους.

Σαν νέα συγγραφέας και αναζητώντας πάντοτε τα δικά μου βήματα βελτίωσης στη συγγραφή δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω από καρδιάς έναν άνθρωπο που προσεγγίζει τόσο εύστοχα την συγγραφική προσπάθεια όλων των πρωτοεμφανιζόμενων.

Ιδιαίτερη τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα στην έμπειρη αναγνωστική ματιά του κ. Ηλιόπουλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ! 

Βρες το έντυπο βιβλίο ενυπόγραφο ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.