ΣΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΟΡΑΓΙΑ – Κοινωνικό δράμα

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ e Book!   

ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

IN ENGLISH EDITION JUST KLICK HERE TO FIND THE EBOOK

 

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Είμαι ένα από εκείνα τα τέρατα που μισείς.
Εκείνα που στον καθωσπρεπισμό της κοινής γνώμης κρεμάνε κουδούνια. Αυτά τα τέρατα μάτια μου δεν τα αγαπά κανείς. Δε τα φροντίζει. Δε τα λογαριάζει. Αντί ένα καλό λόγο, παίρνουν χολή. Τους τρίβουν το κεφάλι πάνω από τα ξερατά της ηθικής. Βλέπεις αν κάποτε υπήρχε μια στάλα καλό μέσα μου φρόντισαν να μου τη ρουφήξουν.

Αν δεν αγαπάς τα τέρατα τότε μη με διαβάσεις.
Θα σου πω όμως ότι αυτά τα τέρατα καλούνται να βρουν το ψέμα που εσύ υποτιμάς γιατί είσαι αφελής στο να δεις ότι αυτός ίσως να είναι ο μόνος δρόμος που θα σε οδηγήσει στην αλήθεια. Αυτή η κοινωνία έχει δύο παράλληλους κόσμους. Ο ένας είναι αυτός που ζεις… & ο άλλος είναι ο κόσμος μου.

***************************************************************************

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Έμαθα να αγαπώ τα “τέρατα”.

Μέσα από τον κοινωνικό έντονο προβληματισμό μου η ανάγκη μου να δημιουργήσω μία ιστορία που ξεφεύγει από τα όρια της λογικής με οδήγησε στο να ανακαλύψω ένα όμορφο μονοπάτι κρατώντας το χέρι της διαφορετικότητας.

Το βιβλίο αυτό – παρά το σκληρό λεξιλόγιο του – ήταν για εμένα γροθιά στο στομάχι πάνω σε κοινωνικά πιστεύω μου και κυρίως σε κοινωνικές αδικίες.

Αγαπημένη ηρωίδα – που μονοπωλεί το ενδιαφέρον μου μέσα από τον δύστροπο και σαγηνευτικό χαρακτήρα της.

Αξίζει να την αγαπήσεις ή να την μισήσεις! Γιατί σε αυτή την ιστορία θα ακροβατήσουμε παρέα στα άκρα. Εκεί, όπου δεν χωράει η λογική και εκεί όπου πολλές φορές μισούμε και αγαπάμε ταυτόχρονα!

Σε περιμένω!

“Μία τρανς γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με μία νεαρή δημοσιογράφο στην πρώτη εξομολόγηση της ζωής της μετά το θάνατο του συζύγου της, προκειμένου να παραδεχτεί το έγκλημα το οποίο διέπραξε. Όλα όμως αλλάζουν όταν τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα μεταξύ τους και η λογική εθελοτυφλεί μπροστά στο αυτονόητο. Τι θα γίνει όταν οι δυο τους θα έρθουν τελικά πολύ κοντά μέσα από ένα παιχνίδι διεκδίκησης που παλεύουν να δαμάσουν;”

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.