ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΙΤΛΩΝ & ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ – Έρχονται το 2021 – 2022

ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ

Σας είχα υποσχεθεί ότι εδώ θα ενημερώνω όλα τα Νέα Βιβλία που θα έρθουν το 2021 – 2022.

Ήρθε καιρός να σας κάνω παρουσίαση κάποιων Εξώφυλλων – Τίτλων & Περιλήψεων!

Όπως πάντα – μιλάμε για διαφορετικές κατηγορίες βιβλίων & αυτό θα το διαπιστώσετε & σε βάθος χρόνου που θα ανανεώνω με καινούριες ενημερώσεις τη συγκεκριμένη σελίδα!

Τα βιβλία που έρχονται θα μπορείτε να τα βρείτε:

Δωρεάν στην εφαρμογή του wattpad ή απευθείας στο site, όπου θα ανεβαίνουν. (Γι αυτό να μην ξεχάσεις να κάνεις την Εγγραφή σου στο Newsletter & Subscribe)

Σε Έντυπη ή Ηλεκτρονική Μορφή μέσω του Shop!

(Θα υπάρχει σχετική ενημέρωση κάθε φορά για τον εντοπισμό των βιβλίων)

Θα χαρώ να μου πείτε την άποψη σας ή να δω τις αντιδράσεις σας!

*

“Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ”

Κατηγορία: Τρόμου

Περίληψη: 

Η αίσθηση της ορφάνιας είναι η αφετηρία του δικού τους τέλους.

Όταν η βαριά σιδερένια πόρτα κλείνει, εκείνες αγκαλιάζουν τις κραυγές τους. Ο μονόδρομος της ζωής θα τις φέρει αντιμέτωπες με την πιο ισχυρή τους θέληση. Τη στιγμή που τα πέντε ορφανά κορίτσια εγκαταλείπουν το ορφανοτροφείο του  σκότους αναζητώντας το νόημα της πραγματικής ζωής, κοντοστέκουν ατενίζοντας στο μαύρο φόντο του ουρανού. Εκεί, όπου στον σκοτεινό καμβά της ψυχής τους το μόνο που τους δίνει ελπίδα είναι τα αστέρια που φεγγοβολούν.

Η υπόσχεση που δίνουν η μία στην άλλη είναι η δική τους μυστική συνωμοσία που θα τις κάνει ανίκητες μπροστά στις δυσκολίες της ζωής. Και αν το μόνο που σκιαγραφείται μέσα τους είναι η λέξη «εκδίκηση».

Πόσο εύκολο είναι τελικά να λυτρωθούν πραγματικά μέσα από αυτήν;

 

*

“ΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ”

Κατηγορία: Κοινωνικό Δράμα

Περίληψη: 

Θα μπορούσα να φάω και τη σάρκα μου από την πείνα.

Λυπάμαι μόνο  που ετούτος ο δρόμος δεν είναι προσβάσιμος για τα δικά μου πόδια. Τριγυρίζω σαν την άδικη κατάρα, στριφογυρίζω πίσω από μια ζωή που τα χείλη της δεν βρίσκουν ποτέ νερό να ξεδιψάσουν.

Οι άνθρωποι μαρμάρωσαν πάνω στην αλμύρα της φτώχειας και εγώ φωνάζω σαν έρημη πλανεύτρα διατηρώντας την δίψα μου για την ελπίδα.

Δε φταίει ο κόσμος που εμείς φτωχαίνουμε. Μήτε ο Θεός που δε μας λυπάται. Φταίει που γίναμε μετανάστες μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

*

“ΈΝΑ ΦΙΛΙ ΑΚΟΜΑ”

Κατηγορία: Ρομαντικό

Περίληψη:

«Κάποτε διάβασα ότι ο έρωτας δε ζει για πάντα και ήμουν απόλυτα σύμφωνος με αυτό. Μέχρι τη στιγμή που κλήθηκα να ανατρέξω στις εφηβικές αναμνήσεις μου και να αναζητήσω το πρώτο μου φιλί με την Αμαρυλλίς. Σε μία συνωμοσία των κολλητών μου με το σύμπαν, έρχομαι αντιμέτωπος με τον πρώτο έρωτα της ζωής μου και τα βήματα μου με πάνε … μέχρι την άκρη του κόσμου με μοναδικό σκοπό να της δώσω… ένα φιλί ακόμα!»

** Για τα Βιβλία Έχει γίνει διαδικασία Κατοχύρωσης Πνευματικών Δικαιωμάτων. Παρακαλώ μη κάνετε αναπαραγωγή ή υποκλοπή ιδεών – τίτλων – κειμένων.

Ευχαριστώ. 

Voula Gkemisi
Η κα Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.