Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ – Ψυχολογικό θρίλερ

Εκείνη η νύχτα είναι καταλυτική για τη νεαρή Αμαλία. Στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της σχολής της, όλα μοιάζουν ιδανικά, όταν την ώρα που πάνω από τους ξέφρενους ήχους ακούγονται μόνο οι φωνές των συμφοιτητών της...

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ e Book!   ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εκείνη η νύχτα είναι καταλυτική για τη νεαρή Αμαλία.

Στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της σχολής της, όλα μοιάζουν ιδανικά, όταν την ώρα που πάνω από τους ξέφρενους ήχους ακούγονται μόνο οι φωνές των συμφοιτητών της να μετράνε αντίστροφα αποχαιρετώντας τον παλιό χρόνο πανηγυρικά.

Μια σκιά καραδοκεί στην ταράτσα του αμφιθεάτρου και την ώρα που τα δευτερόλεπτα κλείνουν την αλλαγή του χρόνου, ξεκινάει να διαπερνά το πλήθος σχεδόν αστραπιαία. Κολλάει πάνω στη σάρκα της κόβοντας της την ανάσα. Η σκιά γίνεται «ένα» μαζί της και αμέσως πέφτει λιπόθυμη μπροστά στην κοινή θέα των συμφοιτητών της.

Η σιωπή αγκαλιάζει το χώρο.

Τα παιδιά σχηματίζουν έντρομα ένα τεράστιο κύκλο γύρω της. Κάποια από αυτά προσπαθούν να τη συνεφέρουν.

Όταν καταφέρνει να ανοίξει τα μάτια της, τίποτα όμως δε θα είναι πια το ίδιο.

*Και αν υπάρχει Διάβολος… Ίσως η μόνη του μάχη να είναι αυτή έναντι στο Θεό.

*********************************************************************

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ:

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένα στοίχημα με τον ίδιο μου τον εαυτό. Δε μοιάζει σε τίποτα με τις Χριστουγεννιάτικες ιστορίες που είναι πασπαλισμένες με τη μαγεία των Χριστουγέννων. Επικεντρώνεται όμως σα σημείο αναφοράς η συγκεκριμένη περίοδος όπου και ξετυλίγεται ένα απόκρυφο κουβάρι με πάρα πολλές ανατροπές και μυστικά που βγαίνουν σταδιακά στην επιφάνεια.

Αποτελεί ένα ακόμα κοινωνικό – ψυχολογικό προβληματισμό και εξελίσσετε γύρω από ένα σκληρό θέμα συγγραφικής προσέγγισης για εμένα. Κυρίως γιατί η έρευνα που έκανα με βύθισε μέσα σε ένα παράλληλο, σκοτεινό κόσμο που υπάρχει κάπου εκεί έξω.

Το βιβλίο είναι ακατάλληλο για ανήλικους.

Θα αρχίσει να ανεβαίνει στις 15 Δεκεμβρίου 2019 κάνοντας την εμφάνιση του με το 1ο Κεφάλαιο. 

Να ξεκαθαρίσω ότι η πλοκή αφορά μυθοπλασία και τα πρόσωπα ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Γνωρίζω εξαρχής ότι αυτό το θέμα είναι μία σκληρή προσέγγιση γι αυτό και θα ζητούσα την κατανόηση σας όσον αναφορά την εξέλιξη του.

 

Βρείτε το βιβλίο διαθέσιμο σε μορφή e book πατώντας ΕΔΩ!

(Κατέβασε το στον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σου)

Συνεχίζω τις συγγραφικές μου απόπειρες & το 2020 έρχεται με πολύ έμπνευση…

Αλήθεια, Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου είδος βιβλίων;

Voula Gkemisi
Η κα Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.