ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ – ROMY HAUSMANN

 

ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ – ROMY HAUSMANN

Ο εφιάλτης είναι πολύ κοντά στο να αγγίξει την πραγματικότητα.

Το χέρι του “Θεού” είναι ικανό να σε αγγίξει και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό ώστε να σε κάνει να πιστέψεις ότι το σκοτάδι της ψυχής μπορεί πολύ εύκολα να μοιάζει με χάδι.

H Romy Hausmann η συγγραφέας του βιβλίου κάνει το συγγραφικό της ντεμπούτο με το “Καλό Μου Παιδί“.

Παίζει με την λογική και το συναίσθημα του αναγνώστη και τον βυθίζει στην κυριολεξία σε μία ιστορία πλεγμένη με αξιοσημείωτα κομμάτια ψυχικών διαταραχών. Τα οποία συνάντησα σε πολλούς από τους ήρωες των βιβλίων. Το συγκεκριμένο βιβλίο μεταφράστηκε σε πάνω από 14 γλώσσες ενώ δρομολογείται και η κινηματογραφική του πορεία.

Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσετε για την συγγραφική ευστροφία του και την χειριστική δομή στο να υποδεικνύει με ποιο τρόπο το γαλούχημα μπορεί να είναι το Α και το Ω στο να στρατολογήσει κάποιος την παράνοια μετατρέποντας την σε φυσιολογική εξέλιξη της ζωής.

Βρείτε το βιβλίο “Καλό Μου Παιδί” Με Έκπτωση ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

Δείτε τον βιβλιοσχολιασμό μου για το “Καλό Μου Παιδί” στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=uIiQkeDVa6U

Η Γκεμίση Βούλα κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόληση της με τη συγγραφή μέσα από διαφορετικές κατηγορίες ιστοριών. Οι ιστορίες της αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της έρχεται με τίτλο «Λίγο Σεξ Ακόμη, Παρακαλώ!». Ακολουθεί το δεύτερο σε σειρά έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Το Μυστικό Ενός Αγγέλου», μία σειρά από e-books, καθώς και δωρεάν διαθέσιμα μυθιστορήματα, διηγήματα & Short Stories.